Sztárok

Értetlenül áll a család a tragédia előtt, meghalt a legendás zenész

Negyvennégy éves korában meghalt Oli Herbert, az All That Remains metálzenekar alapítója és gitárosa. Halálának körülményei még tisztázásra várnak.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Oli Herbert, az amerikai All That Remains metálzenekar alapító-gitárosa. A 44 éves zenész haláláról először a TMZ számolt be, majd az együttes Instagram-oldalán is megerősítette a tragédiát.

Oli Herbert haláláról eddig semmi konkrétat nem tudni, családja is értetlenül áll a történtek előtt. Felesége, Beth, akivel tizennégy éve voltak házasok, arról ír néhai férje Facebook-oldalán, hogy Oli halálának körülményei még nem tisztázottak.

Oli Herbert – Forrás: Christie Goodwin/Getty Images

„Köszönöm mindenkinek a kedves gondolatokat és szavakat, de nem akarok részletekről addig beszélni, amíg nincs teljes képünk a történtekről” – írta a zenész özvegye.

Közben egyre több ismert zenész és művész fejezi ki részvétét Oli Herbert halálával kapcsolatban.

Michael Amottot, az Arch Enemy alapítóját „sokkolta” zenésztársa halálhíre:

Részvétét fejezte ki Cristina Scabbia, az olasz Lacuna Coil metálzenekar énekese is:

Lou Brutus rádiós, az US Rock Show házigazdája szerint Herbert „hatalmas zenész” és „fenomenális ember” volt, aki kiemelt vendégként többször is szerepelt a műsorában.

Oli Herbert 1998-ban alapította a zenekart Phil Labonte frontemberrel. Az All That Remains azóta nyolc albumot adott ki, amelyek egymillió példányban keltek el világszerte.

Új albumuk november 9-én jelenik meg, decemberben pedig koncertkörútra indultak volna az Egyesült Királyságban.

BBC

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top