Sztárok

Borbás Marcsi kiakadt az álhírek miatt

Borbás Marcsiról egyre több álhír jelenik meg, amit már nem tűr a Gasztroangyal műsorvezetője, ezért pedig jogi lépésekre szánta el magát.

Borbás Marcsi a háziasszonyok egyik kedvenc közszereplője, így nem meglepő, hogy sokat írnak róla, az emberek imádják. Persze, azért a hírnévnek árnyoldala is van: többen is találgattak, mennyit is keres a Gasztroangyal műsorvezetője, azonban több olyan hír is napvilágot látott, miszerint nagyon sok pénzzel gazdagodik évente Borbás Marcsi. Ezeket viszont ő maga cáfolta és jogi lépéseket tesz az ügyben. 

„A Magazin mai címlapján valótlan állítás szerepel, miszerint négyszázmillió forintot kerestem egy év alatt. Az állítás teljességgel hamis. A címlaphoz kapcsolódó cikk önmagával is ellentmondásba keveredve próbálja összemosni egy vállalat számviteli adatait a személyes keresetemmel. Az anyag a megkérdezésem nélkül készült. A címlap szerzői jogot sértve, engedély nélkül használja a közzétett fotót. A mai napon a Magazin címlapja miatt jogi lépéseket teszek” – írta a közösségi oldalán Borbás Marcsi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top