Sztárok

Sztárok, akiken nem fog az idő vasfoga – akkor és most fotók

A következő sztárok akkori és mostani fotói között körülbelül eltelt 20 év. Elképesztő, hogy ennyi idő elteltével is milyen jó formában vannak.

A felsoroltak között természetesen van olyan, aki méltósággal viseli az öregedést, és akad, aki plasztikai műtétek hadával érte el, hogy úgy nézzen ki, mint 20 évvel ezelőtti önmaga – vagy legalábbis nagyon hajazzon rá.

Nicole Kidman például hiába is tagadja, alaposan túlzásba vitte a szépészeti beavatkozásokat. Rendre kisimították az arcát, hajvonala egyre feljebb került, a homloka hatalmas lett, az arcidegeit pedig szinte lebénította a sok botox. Az idén 51. születésnapját ünneplő színésznő azért elérte ezt:

 

 

Sandra Bullock szeretni való, vicces és még gyönyörű is. Nem véletlenül kapta meg a Guy’s Choice Awards díjkiosztóján az „Évtizednyi dögösség” díját 2014-ben…

 

 

 

Goran Visnji, mindenki Luka Kovac dokija a Vészhelyzetből még ma is igazán sármos. 

 

Stockard Channing volt a legidősebb a Grease szereplői közül, amikor elvállalta Rizzo szerepét: 33 évesen alakította a lázadó tinilányt. Négyszer házasodott, és mind a négyszer el is vált. A Grease után inkább sorozatokban és színházban vállalt szerepeket, számtalan Emmy-, Grammy- és Tony-jelölést és díjat tudhat magáénak.

(Fotók: buzzfeed)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top