Sztárok

A Pomázi Vajna Tímea „magánhévvel” figurázta ki a magánrepülőzést – fotó

„Mert magánrepülője mindenkinek lehet, na de magánhévje?”

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, óriási felháborodást váltott ki az internetezők körében, hogy Vajna Tímea a férje, Andy Vajna filmügyi kormánybiztos magánrepülőgépével vitte Los Angelesbe állatorvoshoz beteg macskáját.

Annyira köszönöm a férjemnek, h magángéppel jöhettem, soha nem szoktam, csak akkor ha vele utazom. Ezt kértem a szülinapomra, h el tudjam hozni a cicámat mert most nem lehet elkábítani az utazáshoz

– írta az eredeti bejegyzésben Vajna Timi. Ezt a mondatot később eltüntette, és a poszt végére odaírta, hogy

Amerikába is viszem hétfőn, hátha itt vannak új módszerek, de a magyar orvosok a legjobbak!

Azóta a teljes szöveget törölte, most már csak a képek láthatók az Instagram-oldalán.

Instagram

A bejegyzés természetesen a Pomázi Vajna Tímea figyelmét sem kerülhette el. Az oldalon Zimre Zsuzsa rendszeresen kifigurázza a kormánybiztosné Instagram-bejegyzéseit.

Ha beteg a macska, menni kell, nem kérdés. Én csak Csillaghegyig viszem, így magánhévet veszek igénybe. Ezt kértem születésnapomra a @mavhev-től, és meg is kaptam. Mert magánrepülője mindenkinek lehet, na de magánhévje? És szolgálati közleményként: sok boldog magánrepülőt kívánok @zmegyeri#majdnemGucci #betegmacska #mávhév

– írta a legújabb fotó alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top