Sztárok

Falusi Mariann: „Ez az együttlétről és a közös élményekről szól”

Lehet, hogy egyszer majd annyira a karácsony része lesz az Álomutazó musical, mint mondjuk a Diótörő. Például Falusi Mariannra is más szemmel néznek a rajongói.

Falusi Mariann az ország egyik legkarakteresebb előadója, akit az extrém hajviseletéről, feltűnő ruháiról ismernek mint a Pa-Dö-Dö sztárját. De az utóbbi időben sok minden változott. Az együttes 30 évnyi sikersztoriját nyilván nem írja felül, de talán még az énekesnőt is meglepi, hogy manapság már másképpen néznek rá.

„Idén harmincéves a Pa-Dö-Dö, és harminc éve dolgozunk, hogy ez a brand erősödjön, és ne azt mondják, hogy »Ott a Falusi Mariann«, hanem hogy »Ott a Pa-Dö-Dö«. A tavaly bemutatott és nagy örömünkre idén karácsonykor is színpadra kerülő Álomutazó óta azonban nagyon sokszor előfordult, hogy úgy jöttek felém, hogy »Jé, nézd, ott az Idill!«. Nemcsak szerte az országban, de még Erdélyben is” – teszi hozzá Falusi Mariann, aki már a mesemusical decemberi előadásaira is készül. Az Álomutazó próbái alatt minden alkalommal felszínre jönnek a régmúlttal kapcsolatos emlékek, és az énekesnő szerencsésnek érzi magát, amiért a szülei megpróbálták teljesíteni az álmait annak idején. Például, hogy mindig elvitték a Diótörőre vagy az Operába sok olyan rendezvényre, amely örömet szerzett neki. 

Falusi Mariann az Álomutazóban

„Ezekhez kötni tudtam az érzelmeimet, megmozdítottak, amikor elmentünk együtt valahova, és látod, hogy a szüleid, a barátaid, a többi gyerek, akikkel együtt mész, és azok is örülnek, átélsz egy csoportos élményt, amikor mindenki megmozdul, mindenki együtt kiabál, azok tök jó gyerekkori dolgok. Ezek valahogy prolongálódnak az embernek időskorára. Az együttlét a lényeg, a közös élmények, és az Álomutazó is ilyen.”

A musical kapcsán az is kiderült, hogy Falusi Mariann hangulatát sokszor befolyásolják az álmai. Ha például valami szépet álmodik, akkor egész nap boldogan tesz mindent. 

„Van olyan is, hogy az ember szerelmesre álmodja magát, és amikor találkozom valakivel, azt hiszem, ő is tudja, mi van. Ilyenkor figyelmeztetnem kell magam, hogy mi van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top