Sztárok

Öngyilkos akart lenni Kovács Patrícia exe

Az új szerelmét is otthagyta a színésznő, csak hogy megmentse a volt párját.

Kovács Patrícia elárulta a Nő Comment című műsorban, hogy ő minden korábbi párjával jó viszonyt ápol, sőt két legnagyobb szerelmével a szakítás után a legjobb barátok lettek – írja a Blikk. „A két legnagyobb kapcsolatom, ami véget ért, most a legjobb barátaim, de ez nem ment könnyen, ide el kellett jutni” – vallotta be a színésznő, aki egyszer még egy romantikus estét is otthagyott, amikor az exe azzal hívta fel, hogy éppen öngyilkos akar lenni.

 „Ültem a kádban, gyertyafényben, pezsgővel az új szerelmemmel, amikor csörgött a telefon. Az exem hívott, hogy azonnal menjek, mert ő bevette a gyógyszereket. Én pedig azt mondtam, hogy drágám, nem tudom, mikor, de jövök. Kiszálltam a kádból, és mentem hozzá, mert bajban volt a régi párom” – mesélte.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Volt párja tényleg bevett gyógyszert, de szerencsére nem sokat. A színésznő elmondása szerint ott kellett ülnie vele és nyugtatgatnia, hogy nem fogja elveszíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top