Sztárok

Hátborzongató módon szabadulhattak meg VV Fanni holttestétől

Egy újonnan felbukkant, titokzatos tanú azt állítja, tudja, mi lehetett az oka, hogy Fannit meggyilkolták, és azt is, hogy miért nem találják egy éve a holttestét.

Rengeteg teória látott már napvilágot Novozánszki Fanni egy évvel ezelőtti rejtélyes eltűnéséről, meggyilkolásáról. A napokban egy titokzatos tanú tűnt fel az ügyben, a váci börtönben ülő rabnál már a rendőrség és a Novozánszki család ügyvédje, dr. Lichy József is járt – értesült a Bors.

G. Péter elmondása szerint jól ismerte VV Fannit, és a lány meggyilkolásával gyanúsított, előzetes letartóztatásban ülő B. Lászlót is. A csalás miatt bebörtönzött férfi állítja, Fanni Olaszországba készült kiköltözni, s ez okozhatta a konfliktust a lány és B. László között, mivel a férfi, aki nagyon odavolt az exvillalakóért, teljesen kiakadt a költözés hírére. Ennek lett az eredménye a végzetes este. Ezután pedig Fanni holtteste egy olyan bandához kerülhetett, akik nyom nélkül eltüntetnek bárkit.

Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

A rab szerint ez a társaság – amely egy krematóriummal áll kapcsolatban – egy halottaskocsival érkezhetett a helyszínre, ahol Fanni testét több millióért cserébe átvették, hogy elégessék. Neveket és címeket azonban nem tudott mondani a tanú.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top