Sztárok

Charlie Sheen elkeseredetten kereste a tomboló tűzvészben eltűnt szüleit

Martin Sheen és felesége az autójukban vészelték át a kaliforniai erdőtüzet. Az idős sztárt nagyon megviselte az eset.

Hosszú órákig hiába kereste a kaliforniai erdőtűzben eltűnt édesapját Charlie Sheen. A színész pénteken a Twitteren osztott meg egy közleményt, amelyben azt írta, nem találja a szüleit.

„Nem találom a szüleimet, Martin és Janet Sheent. Egy csapattal voltak a Zuma Beachen kijelölt menekülő zónában. Ha valaki látja őket, kérem, tudassa, hogy biztonságban vannak-e ebben a rettenetes helyzetben. Előre is köszönöm” – írta a sztár.

Több ezer otthon pusztult el a kaliforniai erdőtüzekben (Fotó: David McNew/Getty Images/AFP)

A hatóságok már korábban megkezdték a környék kiürítését, így Martin és Janet Sheen is elmenekültek a lángok elől. Az idős színész és felesége csak a legszükségesebb holmikat tudták magukkal vinni, ráadásul a telefonjuk is lemerült, ezért nem tudta őket utolérni a fiuk.

Charlie Sheen végül szombat hajnalban találta meg a szüleit. Mint kiderült, a malibui tengerparton éjszakáztak, kénytelenek voltak az autójukban átvészelni a tűzvészt. Martin Sheen a Fox tévécsatornának nyilatkozva elmondta: jól vannak, de nagyon aggódnak amiatt, hogy mi történt az otthonukkal, amelyet már közvetlen közelről fenyegettek a lángok, amikor elmenekültek onnan.

Az elmúlt hetek erdőtüzei több ezer házat tettek lakhatatlanná Kaliforniában. A tűzoltók nagy erőkkel próbálják megfékezni a lángokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top