Sztárok

Szexuálisan zaklatták a Muzsika TV sztárját

Molesztálták gyerekkorában Sihell Vanesszát. A Muzsika TV ifjú énekesnője igyekezett hosszú évekig elnyomni magában a történteket és mindent megtenni, hogy soha ne jusson eszébe.

A Muzsika TV felfedezettje, Sihell Vanessza évek óta szeretett volna megszabadulni titkától, de eddig nem ment neki. Az énekesnő, aki családja elől is 12 évig titkolta az esetet, most úgy döntött, kiáll történetével a nyilvánosság elé, hátha bátorságából erőt merítenek sorstársai.

Vanessza 7 éves volt, amikor egyik barátnőjének az édesapja molesztálta őt. Az énekesnőnek nem volt könnyű elmesélnie az igazságot, és többször sírva fakadt a Story Extra kamerája előtt.

Elmondása szerint 7 évesen az egyik barátnőjénél aludt, akinek az apja azonban visszaélt a helyzettel. „Én azóta teljesen más ember lettem. (..) Úgy érzem magamban, hogy akkor tárgyként lettem kezelve” – vallotta be az énekesnő, akinek a bántalmazója az eset után újra felbukkant. „16 éves voltam, és egy fellépésünk volt Várpalotán, lejöttem a színpadról, és odajött az az ember, és a fülembe súgta, hogy remélem, emlékszel a szép élményünkre” – mondta el Vanessa, aki jelenleg is terápiára jár, de már érzi a jótékony hatását.

Majd Isten eldönti, hogy mi a sorsa” – jelentette ki bántalmazójáról Vanessza. Az énekesnő az elmúlt időszakban nagyon sok könyvet elolvasott a témában, filmeket nézett, és rájött: nagy megnyugvást jelent az a tudat, hogy nincs egyedül. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top