Sztárok

Nyaralás közben halt meg a magyar producer

Bolla Zsolt rádiós producer 53 éves volt.

53 évesen szívelégtelenségben elhunyt Bolla Zsolt rádiós producer – adta hírül a radiosite.hu. A szakember éppen Vietnámban nyaralt, amikor rosszul lett.

Bollát sokan a legjobb magyar rádiós menedzsernek tartják. Karrierje 1987-ben indult, dolgozott a Magyar Rádió, a Rádió Bridge és a Danubius Rádió csapatával. 2000-ben a Sláger Rádió programigazgatója lett. Az adó megszűnése után a Juventus Rádió, majd a Neo FM csapatához csatlakozott, 2016-tól pedig a Class FM programtanácsadójaként dolgozott.

Bolla Zsolt (forrás: radiosite.hu)

A rádiós szakembert Szerbiában is nagy elismerés övezi. Sokat tett az ország legnagyobb rádiós hálózata, a Naxi Nacional felépítéséért, továbbá a Szerbiai Rádióállomások Szövetségével (RAB) is együttműködött. Bolla Zsoltról a RAB a Facebook-oldalán emlékezett meg.

Bolla zenészként is tevékenykedett. A 80-as években az EKG-ban, 1991-től a Prognózisban dobolt, de más együttesekkel is fellépett, vagy részt vett dalaik hangszerelésében.

(via atv.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top