Sztárok

Chuck Norris végre elárulta, miért hagyta ott a Walker, a texasi kopót

A színész szombat este két meglepő titkot is megosztott a magyar rajongókkal.

Ahogy arról itt írtunk bővebben, Chuck Norris a hétvégén a Baptista Szeretetszolgálat meghívására, a Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendégeként érkezett Magyarországra. Norris megérkezése után válaszolt a sajtó kérdéseire, majd megnézett egy gyerek-karatebemutatót, ami a beszámolók szerint nagyon tetszett neki.

Jerry Markland / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Olyannyira, hogy később, a Papp László Sportarénában ennek hatására elevenítette fel a pályafutásának kezdeteit. Chuck Norris elmondta, hogy Koreában kezdett harcművészetet tanulni, és elárulta: az első fekete öves vizsgáján megbukott.

„Elbuktam az első fekete öves vizsgámat, mert nagyon hideg volt. Több órán át kellett ülnöm a hideg padlón, hogy sorra kerüljek” – mesélte a sztár, majd hozzátette, az első Chuck Norris-viccet 12 éve kapta.

Norris az este végre őszintén arról is beszélt, miért hagyta ott a Walker, a texasi kopó című sorozatot, amelynek ő volt a főszereplője. Mint kiderült, felesége abban az időben ikrekkel volt terhes, és mivel ez egy nehéz időszak volt számukra, mellette akart lenni. Szerencsére később minden rendben volt a gyerekekkel – írja a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top