Sztárok

Gesztenyés finomságok (x)

A magyar fogyasztók igényeinek évtizedes ismeretében a családi tulajdonú Prima Maroni Kft. szelídgesztenyéből készült termékeivel kíván új, egészségesebb alternatívát nyújtani a hűtött desszertek piacán.


Schweickhardt György cégalapító cukrászmester 2003 óta készíti a népszerű Gesztenye Marci gesztenyerudakat natúr, meggyes és sárgabarackos ízben. A laktóz- és gluténmentes termékcsalád azóta már új gyártósoron, megújult technológiával készül a csepeli üzemben, a Gesztenye Marci pedig már szív formában is megtalálható az üzletekben.

A Geszti Esztit, a 80-as évek nosztalgikus gesztenyés desszertjét 2011-ben vezette be újra piacra a védjegyjogosult Prima Maroni Kft., de az eredeti csomagolásba egy teljesen új, a korszerű táplálkozásnak megfelelő termék került. A gesztenye és az abból készült termékek a kedvező beltartalmi értékeknek és magas élelmirost-tartalmuknak köszönhetően nagyon jól beilleszthetők a modern étrendbe. Ráadásul értékes összetevői (vitaminok, ásványi anyagok, élelmi rost) feldolgozott formában is megmaradnak.

Ezt tartotta szem előtt a Pöttyös Túró Rudi is, amikor együttműködésre kérte fel a gesztenyedesszertjeiről híres céget. A tökéletes túró-gesztenye arányt közösen fejlesztette ki a két cég, amely a termékben nem középre töltve, hanem a túróba bekeverve található. Az új, őszi ízzel mintegy 50 éves hiányt pótol a két desszertóriás, hiszen a rengeteg korábbi variáns között még sosem került gesztenyés Túró Rudi a polcokra. Eddig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top