Sztárok

Ausztriában szállították kórházba Liptai Claudia kisfiát

Egy villámvakáció közben érte a baj a műsorvezető családját.

A vasárnap esti Sztárban sztár Liptai Claudia nélkül zajlott, mivel a műsorvezető kisfia, a kétéves Marcell kórházba került. Liptai az élő műsor helyett tehát a kórházba sietett, ahonnan a műsor első perceiben üzent is a nézőknek. „Sajnos a baj mindig váratlanul csap le. Amikor a gyermekünk lesz beteg, és kórházba kerül annál rosszabbat el sem tudunk képzelni. És az mindent felülír. Munkát vagy bármi mást. Sajnos ma éjszaka velünk megtörtént. Úgyhogy most csak rá figyelek és őrzöm a gyógyulását” – írta Liptai Claudia az instán.

A műsorvezető férjével, Pataki Ádámmal és kisfiukkal szombatra egy minivakációt iktattak be. A család az általuk sűrűn látogatott Hotel Sonnenparkban töltötte a hétvégét. Claudia még innen is bejelentkezett egy vízi csúszdás videóval, mielőtt megtörtént a baj.

„[A]z éjjeli órákban Marci rosszul lett. Claudia és Ádám sem olyan szülő, aki »túlfélti« a gyerekét, de most mindketten nagyon megijedtek, mert egy ilyen hirtelen állapotváltozás veszélyes lehet. Azonnal bevitték a kisfiút a kórházba, ahol ellátták, és bent is tartották” – árulta el a Borsnak a családot jól ismerő informátor. Egyelőre nem tudni, Marcell még mindig kórházban van-e.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top