Sztárok

Szulák Andrea: „Egy kicsit elfáradtam”

54 évesen is rengeteg fellépést vállal, de év végén behúzza a féket Szulák Andrea. Az énekesnő elmondta, honnan kapja az energiát.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

Szulák Andrea a Borsnak nyilatkozott. A lap írása szerint a színész-énekesnőnek tengernyi színházi és tévés fellépése van, de azt mondja, már csak olyan munkát vállal el szívesen, ami örömet okoz neki.

„Bevallom, így az év vége közeledtével egyre több időt szeretnék pihenéssel tölteni, bár elég nehezen tudom megoldani – mondta. – Folyamatosan játszom a színházban, és koncertezem, legközelebb például Serbán Attila vendége leszek Újpesten és a Kongresszusi Központban, ahol a Silent Night című karácsonyi estjén lépek fel. Rajongok Attila művészetéért, s nagyon boldog vagyok, és szerencsésnek érzem magam, hogy sok közös munkánk volt az elmúlt évek alatt.”

Szulák hozzátette, hogy év végén több időt szeretne pihenni. „Egy kicsit elfáradtam – mondja, miközben a lap megjegyzi, hogy a fellépései alatt cseppet sem érződik a fáradtsága. – Az energiámat a családomtól kapom, és persze doppingként hat a közönség szeretete. De amikor már nagyon vágyom egy igazi kikapcsolódásra, akkor célba veszem kedvenc kis falumat, a szlovákiai Stara Lesnát. Órákon keresztül sétálok a hóban, és amikor már kellőképpen összefagytam, meglátogatom a szálloda forró szaunáját, ott engedek ki.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top