Sztárok

Nádai Anikó visszavágott Somának

Ha valaki egyszer beszól Nádai Anikónak, akkor jobb lesz, ha meghúzza magát. Anikó azonnal tudta, hogy kinek adja oda a második feladat legnehezebb alapanyagát!

Nádai Anikó kiválóan teljesít A Konyhafőnökben, volt azonban, ami vagy aki kicsit megtörte a lendületét. Nevezetesen Soma, aki az előző adás végén beszólt neki, nem is akárhogy. Kislánynak nevezte, ráadásul kritizálta Anikó egyik elemét, amire ő nagyon büszke volt. Nem kellett sok idő, hogy a műsorvezető megbosszulja Somát. 

Mivel az előző napot Nádai Anikó nyerte, így ő kapta az előnyt, és azt, hogy valakit hátráltathat: végül Soma mellett döntött. Nem csak ők ketten, a zsűritagok is érezték a feszültséget a két nő között. Fördős Zé oda is ment Anikóhoz és megkérdezte, hogy miért Somának. Az egykori realitysztár elmagyarázta, hogy nem tetszett neki, amit a mamagésa mondott, ezért bosszút állt rajta.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top