Sztárok

Meghan Markle szépanyja a brit királyi család konyháján dolgozott

Nem tudni, miért csak most derült fény erre a kapcsolatra.

Meghan Markle hivatalosan idén májusban lett a brit királyi család tagja, amikor Harry herceg felesége lett. Most azonban kiderült, hogy ennél sokkal régebbi, több mint 160 éves szálak kötik a családhoz, szépanyja ugyanis az 1850-es években a windsori kastély konyháján dolgozott – írja a Mirror.

Markle családja állítólag már jó ideje tudta, hogy Meghan szépanyja, Mary Bird a brit királyi család alkalmazásában állt, de az csak most derült ki, hogy szakácsnő volt. A feljegyzések szerint az biztos, hogy 1856-ban a windsori konyhán dolgozott.

Mary később a férjével, egy Thomas Bird nevű ír cipésszel Máltára költözött, itt születtek meg gyermekeik, köztük Meghan Markle ükanyja is, akit szintén Marynek neveztek el. Az apa halála után a kis család Kanadába emigrált, végül pedig az Egyesült Államokbeli New Hampshire-ben telepedtek le. A sussexi hercegné egyébként apai ágon köthető Mary Birdhöz.

Jenny Zarins via Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top