Sztárok

Liptai Claudia otthagyja a TV2-t

Döntött a műsorvezető, szakít a csatornával 17 év után. A Sztárban sztár utolsó adása lesz Liptai Claudia utolsó munkanapja.

Liptai Claudia nem hosszabbítja meg a szerződését a TV2-vel, új kihívásokat és megújulást keres – írja a Bors. Mint a bulvárlap megtudta, a TV2 sztárműsorvezetőjének lejárt a szerződése, amit saját, hosszasan megfontolt döntése alapján nem hosszabbított meg, így a Sztárban sztár utolsó adása lesz az utolsó munkanapja.

Arra vágyom, hogy a saját magam ura legyek. Elnézve az egykori nagy tévéseket, arra a következtetésre jutottam, hogy váltani, újat csinálni, kipróbálni magam más területen addig kell, amíg megtehetem, s nem akkor, amikor muszáj. Elsősorban szeretném megtanulni a tartalomgyártás minden fázisát. Ezenkívül a férjemmel is forgatjuk a youtube-ra a sütis műsorunkat, az Édes Kettest” – árulta el Liptai Claudia.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

2018 végéig kötöttünk vele állandó szerződést, amit 2019-től nem hosszabbítunk meg. A jövőben egyedi megállapodással, műsorokra fogjuk szerződtetni. Jövőre a Séfek séfe műsorvezetőjeként lesz látható a TV2-n, és amennyiben hozzá illő műsorformátumot tervezünk, a továbbiakban is számolunk vele” – nyilatkozták a csatornánál.

Liptai Claudia tehát szakít a TV2-vel, ami a szerződése értelmében egyben azt is jelenti, hogy minimum fél évig biztosan nem vállalhat tévés munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top