Sztárok

Tóth Vera: „Egyszerűbb volt lefogyni, mint elfogadni magam”

Tóth Vera küzdelmeit immár 15 éve kísérjük figyelemmel. Az utóbbi évek testsúlyváltozása őt is megváltoztatta, erről mesél most.

Tóth Vera nagyon sokat fogyott az utóbbi időben, amit bizonyára mindenki észrevett, aki követi az életét. Az énekesnőnek nemrég azonban egy újabb változás állt be az életében, új otthonba költözött, ami nagy lépés volt számára. „Az otthon melegét mi alakítjuk, nem az adott enteriőr. Nekem a költözés arról szó, hogy tudatosítsam magamban: bárhol jól kell éreznem magam” – vallotta a Story téli számában Tóth Vera

Arról is beszélt, hogy mennyit változott az utóbbi pár évben. „Ahogy öregszik az ember, egyre megfontoltabb, felelősségteljesebb, a döntések egyre erősebbek, változik a viselkedés. Egy ismerősöm megjegyezte, hogy mostanában nem nevetek annyit…” – mesélte az énekesnő a lapnak, aki a fogyásra is kitért. 

„Főleg egészségügyi okok miatt döntöttem 2016-ban a gyomorszűkítő műtét mellett. Egyszerűbb volt lefogyni, mint elfogadni magam. Voltak fantomlakóim is, amikor nem tudtam, mekkora is a testem, de már elmúlt ez az érzés.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top