Sztárok

Tragédiájáról vallott Gömöri András Máté

Pár év leforgása alatt árvult el Gömöri András Máté, nevelőanyja mentette meg a színész életét.

Először beszélt fiatalkori tragédiájáról Gömöri András Máté. A Budapesti Operettszínház színésze tinédzserként pár év alatt veszítette el az édesanyját és az édesapját, s hosszú ideig élt nélkülözésben. Ekkor lépett be az életébe Judit néni – írja a Blikk.

Apukám orvosának az asszisztense volt, és a párja is egy ideig. Rengeteget segített. (…) Amikor apu meghalt, ő volt az, aki magához vett, ő lett a nevelőanyukám, és vele együtt kaptam egy új családot” – mesélte a 26 éves színész.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Gömöri András Máté úgy véli, könnyen rossz irányba fordulhatott volna az élete, ha nincs Judit néni. „Ha ő akkor nincs mellettem, nem alakult volna így a sorsom, sőt akár rossz irányba is indulhatott volna. Tényleg megmentette az életem” – jelentette ki a színész, akinek a mai napig nagyon fontos szerepet játszik a mindennapjaiban a nevelőanyja. Gömöri András Máté és Polyák Lilla nyári esküvőjét is gyakorlatilag Judit néni szervezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top