Sztárok

Ők a 90-es évek leghíresebb szeretői

Ó, azok a 90-es évek, amikor a magnókazettákat leváltotta a CD! Amikor a Take That feloszlott, de a Backstreet Boys életre kelt. Amikor Donald Trump még csak a Reszkessetek betörők kettőben, és nem a Fehér házban parádézott. A korszak, amikor sorra derült ki a legnagyobb sztárokról, hogy szeretetőt tartanak…

Azt hitte, soha többet nem tud majd szeretni

1990-et írtunk, amikor az akkor 23 éves Carla Bruni (ma már Carla Bruni-Sarkozy) és a rockerlegenda Mick Jagger viszonyba kezdett. A Rolling Stones énekese ekkoriban Jerry Hall férje volt. Amikor Jagger életéről könyvet írtak, erre a viszonyra is fény derült. A kapcsolatról és a szakításról Bruni később így nyilatkozott: „Azt gondoltam, hogy soha nem teszem magam túl ezen. Minden reggel kétségbeesve ébredtem. Azt hittem, soha többet nem leszek már szerelmes.”

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

De nem Bruni volt Jagger egyetlen híres hódítása a 90-es években, amíg házas volt. 1997-ben rövid életű, ám igencsak szenvedélyes viszony fűzte Angelina Jolie-hoz. Az említett könyvben megszólaló szemtanúk arról beszéltek, hogy Angelinát többször látták kijönni Mick Jagger bangkoki szállodaszobájából.

Clinton híres és kevésbé híres szeretője

Nemcsak Mick Jagger, de Bill Clinton is duplázott. Kezdjük, a történelem talán legismertebb afférjával. Monica Lewinsky gyakornok volt a Fehér házban, amikor viszonyba kezdett az Egyesült Államok akkori elnökével, a demokrata Bill Clintonnal. Kettejük viszonya 1995-től 1997-ig tartott. Az elnök eleinte tagadta a viszonyt, de később „nem helyénvaló kapcsolatnak” nevezte azt. Lewinskyt pillanatok alatt felkarolta a média, tévéktől kapott állásajánlatot, majd pszichológiából szerzett diplomát. Napjainkban az egyik élharcosa annak a törekvésnek, hogy minél kevesebb gyerek legyen a megfélemlítés, vagyis a bullying áldozata.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Csakhogy nem Lewinsky volt Clinton első szeretője. Gennifer Flowers egykori modell, majd  Penthouse címlaplány, 1992-ben, az elnökválasztás alatt állt elő azzal, hogy közel tizenkét évig volt viszonya az akkor még csak elnökjelölt Bill Clintonnal. A férfi itt is tagadta a vádakat, annak ellenére, hogy a nő hangfelvételeket is közzétett kettejük beszélgetéseiről. 1998-ban Flowers eskü alatt vallotta, hogy viszonyuk volt. Clinton ekkor úgy fogalmazott, hogy csak egyszer feküdtek le egymással, még 1977-ben. Ekkor egyébként már két éve volt Hillary Clinton férje.  Flowers ezután kiadott egy könyvet és igazi, olcsó, Z-kategóriás filmekben vállalt szerepeket.

A hírhedté vált 17 éves szerető

Vannak szeretők, akik teljesen hétköznapi életet élnek, mígnem rossz útra tévednek, és egyik napról a másikra, az ő nevükkel lesznek tele a lapok. Ilyen volt Amy Fisher és Joey Buttafuoco is. 1991-et írtunk, amikor a tizenhat éves gimnazista Amy, viszonyt kezdett a házas, 35 éves autószerelővel. Mire Amy betöltötte a tizenhetet, eluralkodott rajta a beteges féltékenység. Mivel sokkal idősebb szeretője egyáltalán nem akarta elhagyni érte a nejét, Amy odasétált a házukhoz, becsöngetett, majd az ajtót nyitó Mary Jót arcon lőtte. Az asszony túlélte a támadást, de a kamaszlány hét év letöltendő börtönbüntetést kapott. A lapok pedig ráragasztották a Long Island-i Lolita jelzőt.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A Camilla-sztori

Mindenki tudja, hogy Károly herceg egyáltalán nem akarta feleségül venni Diana hercegnőt. Károly már az esküvője előtt, később pedig a házassága alatt végig viszonyt folytatott jelenlegi nejével, Camilla hercegnővel. A viszony természetesen nem a 90-es években kezdődött, de 1993-ban látott napvilágot az a felvétel, amelyből feketén-fehéren kiderül, hogy a trónörökös és Camilla között több van puszta barátságnál. Diana beadta a válópert, ahogyan Camilla is elhagyta a két gyermeke apját. 2005-ben Károly herceg feleségül vette a nőt, aki az elmúlt évek alatt bebizonyította, hogy bár sokan, hosszú évekig pálcát törtek felette, odaadó társa lett a trónörökösnek, kitartóan eleget tesz minden kötelezettségének, szeretetben neveli Vilmos és Katalin gyermekeit, és már most tudni lehet, hogy Károly trónra lépése után szeretné megtartani a hercegnői címét, és nem óhajt királyné lenni.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Donald a szeretőből exet csinált

Listánk következő alanya nem más, mint Donald „a klímaváltozás nem létező dolog” Trump. Mielőtt az Egyesült Államok elnöke lett, 1992-ben olyan csodálatos dolgokat csinált, mint hogy szerepelt a Reszkessetek betörők folytatásában. De nem csak ezért olyan emlékezetesek számára a 90-es évek.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Ez volt az az időszak, amikor viszonyt folytatott Marla Maples modell-színésznővel, miközben már tizenhárom éve volt Ivana Trump férje. 1990-ben ráadásul Marla és Ivana összebalhézott Aspenben, amit címlapon hoztak le a magazinok. Ivana és Trump elváltak Marla pedig megszülte lányát, Tiffany Ariana Trumpot és 1993-ban hozzáment az ingatlanmogulhoz. A nászra 1000 vendéget hívtak meg, ám 1997-ben mégis szakítottak A válást 1999-ben mondták ki.

Ennek is válás lett a vége

A 90-es évek közepén Melanie Griffith Don Johnson felesége volt, Antonio Banderas pedig Ana Lezaand férje. Azonban Griffith és Banderas inkább egymás karjában kereste a boldogságot, és ami egykor könnyed viszonynak indult, az komoly szerelem lett. Mindketten beadták a válópert, és egy évvel később már össze is házasodtak. Kapcsolatuk 2015-ben futott zátonyra. A válást a férfi kezdeményezte, máig jó viszonyban maradt egykori nejével.

1996 ANTONIO BANDERAS AND MELANIE GRIFFITH STAR IN THEIR NEW COMEDY “TOO MUCH”

Nevelt lányával lépett félre

Úgy tűnik, hogy Mia Farrow és Woody Allen házassága valahogy minden válogatásba bekívánkozik. Bizony-bizony, hiszen nem is olyan régen írtunk arról, hogy közös fiuknak talán nem is Allen, hanem Frank Sinatra az apja, legalábbis Farrow szerint. A színész-rendező és a színésznő már tíz éve alkotott egy párt, amikor 1994-ben viharosan szakítottak. Ekkor derült ki Mia számára, hogy Allen félrelépett az adoptált lányával, az akkor 21 éves Soon-Yi Previnnel. A színész végül 1997-ben oltár elé állt Soon-Yi oldalán, akinek sokáig a nevelőapja volt. Minimum bizarr.  

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

A nő, aki új életet kapott

Hugh Grant határozottan a 90-es évek sztárja volt. Futott vele a szekér, számos kasszasikerben szerepelt, és olyan gyönyörű nő mellett hajthatta álomra a fejét, mint Liz Hurley. Mégsem volt neki elég mindez. 1995-ben letartóztatták, mert Los Angelesben az autójában orálisan kényeztette egy helyi prostituált, Divine Brown. Grant rögtön másnap kiadott egy közleményt, melyben azt ecsetelte, hogy mélyen megbánta a történeteket, totális marhaságot csinált, és megalázta, megbántotta azokat embereket, akik a legjobban szeretik. Közben a magazinok valamennyien az érintett hölgyet szerették volna megszólaltatni. A befutó végül a News of the World lett, 100.000 dollárt fizetett Brown nyilatkozatáért. A nő azt mondta, hogy hatvan dollárt kapott az orális aktusért cserébe, és Grant olyanokat súgott a fülébe, hogy mindig is egy fekete nővel akart szexelni, és ez volt az ő szexuális fantáziája. Divine végül 1,6 millió dollárt keresett a médiaszereplésekkel. Vett egy négy hálószobás házat Beverly Hillsben, és magániskolába küldte a lányát.

Fotó: Getty Images

Fotó: Getty Images

Az a szomorú hírünk van a jelenkor celebjeinek, hogy bár a 90-es években gombamód szaporodó pletykalapok még sok viszonyról lecsúsztak, napjainkban, a Snapchat és az Instagram korában pillanatok alatt derülnek ki a félrelépések. Érdemes tehát nem a főbejáraton kisurranni abból a bangkoki hotelből…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top