Sztárok

Ábel Anita lánya olyanra figyelt fel az Álomutazóban, ami meglepő

Komoly két és fél napja lesz Ábel Anitának, hogy karácsonyozzon, előtte és utána az Álomutazóban napi három előadásban szerepel. A lánya ezt már alig várja.

Tavaly is megnézte és idén sem hagyná ki az Álomutazót Ábel Anita kislánya, Luca. A színésznő alakítja az álomgyár Vigyorját, és mosolyogva viccelődött is ezzel. 

“Én vagyok Vigyor, nem is értem miért? Keresztes Ildi a Rém, ezen neki kell elgondolkodnia, Falusi Mariann pedig Idill” – mesélte Anita, aki élvezi, hogy ebben a nagyszabású produkcióba részt vehet. 

Az Álomutazó álomgyárosai: Vigyor szerepében Ábel Anita, Rém szerepében Keresztes Ildikó, Idill szerepében Falusi Mariann

Luca azonban nem csak az anyukája miatt szereti az Álomutazót, az összes dalt kívülről tudja, és a rajongásával nincs egyedül. Ez a produkció tavaly 50 ezer látogatót vonzott, nem csoda, hogy idén december 22-23-27-28-án is napi három előadással megy a show. Az Álomutazók idei első előadását a Telekom Magenta1 ügyfelek élvezhetik december 21-én. Ráadásul a tavalyihoz képest kibővítették az Álomutazó repertoárját plusz egy dallal. A szereplők nem változtak, ott lesz Stohl András, Szabó Győző, Radics Gigi, Hajdu Steve, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zsédenyi Adrienn, Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita is, és a Tomit alakító ifjú színészek, a Madách Tánc- és Színművészeti Szakgimnázium növendéke, Marinka Móric és az Erdélyből érkező Szabó Hunor.

Az Álomutazó színészei

“Ez már egy összeszokott csapat, ahol ugyanolyan jó és családias a hangulat, mint tavaly. Lenyűgöző a látványvilág, amit megálmodtak, így külön élmény ez a munka.”

A színésznő az Álomutazó próbáján mesélt nekünk ezzel kapcsolatban a ruhájáról és arról is, hogy szerinte az egész családnak remek kikapcsolódás ez a program. Neki mondjuk két és fél nap jut a pihenésből év végén, de ezt nem bánja, mert örömmel áll színpadra. 

Ábel Anita Vigyort alakítja az Álomutazóban

Ábel Anita kislányának pedig kifejezetten jó a meglátása és teljesen jogos a kérdése az elsőadással kapcsolatban: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top