Sztárok

Novodmszky Éva nagyon készült az ünnepekre

Bár egy házassági válság az ünnepekre is kihat, karácsonykor igyekszik mindenki a legjobbat, legszebbet adni a másiknak. Novodomszky Éváéknál sincs ez másképp.

A Család-barát műsorvezetője és a gyerekei számára adventtel kezdődött a karácsonyi előkészület.

„Követjük az olaszok hagyományait, így advent első vasárnapján elkezdjük feldíszíteni a fát és a házat. Gyökeres fánk van minden évben, amit tavasszal mindig kiültetünk a kertbe vagy az utcára. Nem egyetlen nap alatt díszítjük fel, ahogy a lakást sem, hanem advent alatt folyamatosan alakul egy kis játék segítségével” – mesélte Novodomszky Éva a BEST téli különszámában. 

Novodomszky Éva vidáman készült az ünnepekre

 
A műsorvezető fiai, a nyolcéves Marco és tizennégy éves Cristiano már nem kisgyerekek, de Éva az ünnepek alatt ugyanúgy élvezik a játékokat és az ajándékkeresést.
 
„Mindennap elrejtek mindkét gyereknek egy-egy ajándékot a lakás valamelyik pontján, amit meg kell keresniük. A megtalált kis játék vagy édesség mellé pedig teszek egy karácsonyi díszt, amit aztán ők tesznek fel a fára.”
 
Mint kiderült az ünnepek előtt, Novodomszky Éva a válás ellenére is közös karácsonyt tervez Salvóval, sőt az sem volt kizárt, hogy a férfi szülei is ide utaznak majd Olaszországból, mert máig összetart a család.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top