Sztárok

Pál Dénes: „A szenteste csak a hármunké”

Ez az első karácsony, amit Pál Dénes a kislányával és a párjával tölt. Imádja az ünnepeket, ráadásul ez most nagyon különleges számára.

Pál Dénes friss apuka, nyáron született meg a kislánya, Panni. Az énekes nagyon készült az ünnepekre, bár a bevásárlást minden évben az utolsó pillanatra hagyja, főleg azért, mert nagyon sok fellépése van decemberben. Mégis, ez a karácsony különleges volt, hiszen először töltötték hármasban.

Fotó: Bencze Vivien (NLCafe.hu)

„Idén kicsit sűrű lett a program a 22-i koncert miatt, szóval utolsó napra hagytam a bevásárlást, pedig sokszor megfogadtam már, hogy inkább egy hónappal előtte, mint aznap. A sürgés-forgás után kikapcsolok teljesen, csak a családdal foglalkozom, ez minden évben így van. Ez az első közös karácsony, amikor csak mi hárman vagyunk. Eddig elmentünk a párom szüleihez, majd Miskolcra, kicsit sokat utaztunk. Most megfogadtuk, hogy szenteste csak együtt leszünk, és majd utána megyünk az ősökhöz” – mesélte Pál Dénes a NLCafe.hu-nak, majd az ajándékozási szokásokról is elárult pár dolgot.

„Minden évben megajándékozzuk egymást, de inkább élményt adunk. Figyelni kell a másikra, és hogy mit szeretne, akkor mindig nagy az öröm. Az utazás az, amit bármikor jól fogadunk, és annak mindig nagyon örülünk.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top