Sztárok

Debreczeni Zita tényleg takargatja magát?!

A mai világban a szemfüles rajongók már minden apró jelet gyanúsnak tartanak, és megindulnak a találgatások. Szerencsére Debreczeni Zitáék ezt nagyon jól kezelik.

Nem akarunk ebben a történetben állást foglalni, inkább a véleményedre vagyunk kíváncsiak. Az egész sztori onnan indul, hogy Debreczeni Zita és Gianni az esküvőjük óta gyakorlatilag menetrendszerűen megkapják a kérdést:  „És mikor érkezik a baba?” Ezzel valószínűleg minden frissen házasodott pár szembesülni szokott, szóval nem erről akarunk kérdezni. Viszont Zita és Gianni esetében annyiban nehezített a terep, hogy közszereplők, sok a követőjük, és így még többször kérdezik őket a gyerekről. 

Elég egy ilyen kép Gianni oldalán, hogy gyanús legyen Debreczeni Zita: 

Mivel korábban elég volt egy bővebb ruha, egy rossz szögből készített fotó és így tovább, ezért Zita már nem egyszer válaszolt a hasonló célzásokra. Ráadásul éppen úgy rövidre tudta zárni a témát, mint amikor az esküvője előtt faggatták a részletekről: humorosan és tömören. 

„Majd szólok, ha lesz mit bejelenteni” – mondta korábban a gyerektémával kapcsolatban az egyik reggeli műsorban. 

A mi kérdésünk pedig a következő:  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top