Sztárok

Új rekordot döntött meg Mariah Carey karácsonyi dala

Szenteste több mint 10 milliószor játszották le a Spotifyon Mariah Carey karácsonyi gigaslágerét. Legyél őszinte, te hányszor tetted be az All I Want for Christmas Is You-t?

Új rekordot döntött Mariah Carey All I Want for Christmas Is You című karácsonyi klasszikus dala a Spotify streamingszolgáltatón, ahol december 24-én 10,8 milliószor játszották le a slágert.

A Chart Data adatai szerint a 24 éves dal lett az egyetlen napon legtöbbször lejátszott dal a Spotifyon, megelőzve a korábbi rekordert, XXXTentacion SAD című számát, amelyet júniusban, a rapper-énekes halála után 10,4 millióan streameltek egyetlen napon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Such an amazing Christmas gift!!🎄🎁THANK YOU ❤ #L4L

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Carey az Instagramon közzétett üzenetében „csodálatos karácsonyi ajándéknak” nevezte dala sikerét, amely minden évben a karácsonyi időszakban előkelő helyre kerül a Billboardon. Idén karácsonyig a hatodik helyre kúszott fel a Billboard százas listáján, jelenleg a 7. helyen van.

Kép: Samir Hussein/WireImage/GettyImages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top