Sztárok

Nagyon meghízott Friderikusz Sándor

A hajdan kifejezetten vékony sztárt évtizedek óta kísérti a jojóeffektus. Betegségtől hízhatott meg a legendás tévés.

Komoly betegség húzódhat Friderikusz Sándor hirtelen hízása hátterében – írja a Bors. A 60 éves sztár márciusban lett munkanélküli, ekkor távozott a Music FM-től, azóta szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Legutóbbi nyilvános szereplései óta jelentős túlsúlyt szedett magára a legendás tévés, amitől azóta sem sikerült megszabadulnia.

Az utóbbi másfél évtizedben többször fordult elő, hogy pillanatok alatt 10–20 kilókat szedett fel vagy fogyott le. Friderikusz korábban bevallotta, rettenetesen megviseli megváltozott teste és az, ha valaki megjegyzést tesz az alkatára, mivel ahogy ő fogalmazott: e tekintetben nem teljesen egészséges. Mint a bulvárlap megjegyzi, betegségről csak találgatni lehet.

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban 2015-ben – Forrás: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A sztár egy közeli barátja szerint a showman számára tényleg komoly dráma a megváltozott testalkata, világéletében kényesen ügyelt a megjelenésére. „Sajnos néha csak unalmában szokott falatozni, hajlamos arra, hogy napokig ki se mozduljon a lakásból” – mesélte a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top