Sztárok

Zámbó Jimmy édesanyja a kórházban tölti fia halálának évfordulóját

Tragikus nap ez a Zámbó család életében, ma van Zámbó Jimmy halálának tizennyolcadik évfordulója.

A Zámbó család ma is megtartja a már szokássá vált megemlékezést a Király sírjánál, de az édesanyja sajnos nem lehet jelen, ugyanis kórházban van. A 90 éves Anna néni még karácsony előtt esett el az otthonában, a csípőcsontja és három bordája is eltörött. Meg kellett operálni, most minden erejével a gyógyulásra koncentrál.

„Hát úgy va­gyok, ahogy egy ilyen csonttörés után lehet: így is, úgy is. Várat még magára a gyógyulás, de lábra szeretnék állni. Egyébként már megy, ha a gyerekek itt vannak. Nem kell támogatni, de ha ők itt vannak velem, az biz­tonságot ad. Ott szeretnék lenni a fi­am február 23-i emlékkoncertjén” – mondta el Anna néni a Borsnak.

„Anyu erős asszony, már csak azért is, amit át kellett élnie. De most elég­gé összetört, nagy fájdalmai vannak, és azért ez egy nagy műtét volt. Akkor ijedt meg legjobban, amikor az orvosok azt mondták, ha nem műtik meg, többé nem áll­hat lábra. Itt az öcsém halá­­lá­nak évfordulója is, ez sem segít neki lelkileg. Rá­adásul szégyenlős, most ez így a kórházi ágyon, kiszolgáltatva nem segít neki” – nyilatkozta az édesanyja állapotáról Zámbó Árpy.

Zámbó Jimmy tavaly januárban lett volna 60 éves, egy kvízzel emlékeztünk meg az évfordulóról, ha még nem töltötted ki, itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top