Sztárok

Curtis másfél évig is az elvonón lehet

Egy addiktológus elmondta, mi vár az elvonón az újpesti rapperre, aki előző nap jelentette be, hogy kábítószer-problémái miatt orvosi segítséget kér.

Curtis drámai vallomásban tett ígéretet arra, hogy rehabilitációra megy, amely a Blikk által megkérdezett szakértő szerint hosszú és kegyetlenül nehéz megpróbáltatás lesz a zenész számára, akiért a rajongók mellett sok sztár is szorít. Az addiktológus úgy véli, kevés lesz csak a januári koncertidőpontok lemondása, az embert próbáló rehabilitáció ugyanis legalább egy, de akár másfél évig is tarthat az újpesti rapper számára, akivel drogproblémái miatt Majka tavaly augusztusban megszakította a közös munkát.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Dr. Funk Sándor elmondása szerint Curtist első lépésként le kell hozni a szerről. „Amennyiben az elmúlt egy-két napban, illetve rendszeresen fogyasztott drogot, akkor gyógyszeres kezelést kap majd. A megvonás miatt ez nehéz időszak lesz, csak néhány nap után kezdődhet meg a rehabilitálás csoportos foglalkozásban, ami akár egy-másfél évig elhúzódik” – nyilatkozta a Blikknek.

A Bors szerint arról egyelőre nincsenek konkrét információk, hogy Curtis pontosan mikor és hova vonul be. Mint a bulvárlap írja, a zenésznek nagyon nagy akarat­erőre lesz szüksége, elvonón ugyanis már volt, korábban Majka vitte el az ország egyik legjobb professzorához, de ott csak egyszer jelent meg. Így az elvonókúra úgy ért véget, hogy el sem kezdte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top