Sztárok

Csapások sora érte Cserhalmi Györgyöt

Négy komoly műtét és felesége tragikus elvesztése után állt talpra a színész.

Az utóbbi évek alaposan megviselték Cserhalmi Györgyöt, akit a betegségek mellett egy még annál is súlyosabb csapás ért: elvesztette imádott feleségét, egyetlen gyermeke édesanyját – írja a Bors.

Három éve ment el Erzsébet, akinek hiányát soha nem fogom feldolgozni” – vallotta be a színész, aki négy komoly műtéten van túl. Először a bal térdébe kapott protézist, majd a gerinccsatornáját kellett szűkíteni, ezután három csigolyáját cserélték ki, nemrég pedig új térdkalácsot kapott.

Addig nem vállalok el semmit, ameddig testileg és szellemileg nem kerülök a topra. Ha a két összetevő nincs meg, a színészi játékból majomkodás lesz. Ezt pedig nem akarom” – jelentette ki Cserhalmi, aki úgy érzi, tavasz végén, nyár elején viszont már nagyon elgondolkodik majd azon, hogy újra színpadra álljon. A minden estés játék nem hiányzik neki, és csak akkor tér vissza, ha – mint mondja – tündökölni tud.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top