Sztárok

Tusup nagyon durván keresztbe tehetett Hosszú Katinkának

A második honlapját veszítette el a világ- és olimpiai bajnok úszónő, a weboldalak leállásának a hátterében Shane Tusup állhat.

Rövid időn belül Hosszú Katinka második internetes honlapját függesztette fel a szolgáltató: webáruháza után a háromszoros olimpiai bajnok úszónő hivatalos oldala is elérhetetlenné vált.

Mint Hosszú Katinka sajtófőnöke, Kiss Kinga a Blikknek elmondta, az internetes oldal – akárcsak a webáruház – még az előző cég, az úszónő és korábbi edzője és férje, Shane Tusup által közös tulajdonban lévő Iron Corporation Kft. alá tartozott. A bulvárlap szerint így könnyen lehet, hogy exe áll a történtek hátterében.

A Hosszú Katinka és testvére, Ádám nevén lévő Iron Swim Kft. – amely elsősorban úszóiskolával foglalkozik – tevékenységi körében szerepel a ruházati kiskereskedelem, a csomagküldés, valamint a könyvkiadás is, így könnyen előfordulhat, hogy az úszónő hamarosan az új cégen keresztül árulja majd a termékeit – jegyzi meg a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top