Sztárok

Vajna Tímea nyilvános üzenetben búcsúzik

Andy Vajnától gyakorlatilag rajta kívül mindenki elköszönt már, tegnap óta sokan várták, hogy Vajna Tímea megszólaljon. Most ez is megtörtént.

Sokan várták, hogy megszólaljon Andy Vajna halála után, de Vajna Tímea mostanáig hallgatott. Nemrég viszont nyilvános üzenetben búcsúzott, amihez a kedvenc képsorozatából válogatott képeket a férjéről. 

Vajna Tímea és Andy Vajna kapcsolatát sokan nem értették (fotó: Smag)

„Még nem fogtam fel, hogy nem ölelhetlek át többé… Drága Andykém! Te, aki annyi szeretetet és jóságot adtál és annyi minden maradandót alkottál- most hirtelen itt hagytál… A mennyben az angyalok vigyázzanak Rád! 🌬🕊Nagyon Szeretlek!”

Az üzenet Vajna Tímea Instagram-oldalán jelent meg, és nem kommentelhető, ami az elmúlt nap fényében nagyon is érthető. Andy Vajna halálhíre óta világsztárok búcsúztak a producertől, sok barát és ismert ember írt róla, sógora és sógornője, Palácsik Lilla és Visváder Tamás tegnap délután köszöntek el, mindketten megható üzenetet írtak. 

Vajna Tímea gyertyája Andy Vajnáért ég: 

Vajna Tímea az Insta Storyjában pedig egy égő gyertyát posztolt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top