Sztárok

Itt temethetik el Andy Vajnát

Korántsem biztos, hogy Budapesten temetik el a világszerte ismert filmproducert. A gyászszertartásról elsősorban fiatal özvegye, Vajna Tímea rendelkezik.

Arról, hogy hol temetik el Andy Vajnát, az özvegye, Vajna Tímea dönthet. Ő azonban a gyász fájdalma miatt még nem tudott a szertartás részleteivel foglalkozni – írja a Blikk. Elképzelhető, hogy fiatalon elhunyt fia, Justin és szülei mellett nyugodhat Los Angelesben, a Westwood Memorial Parkban a vasárnap, 75 éves korában elhunyt Andy Vajna.

Özvegye, Vajna Tímea az elmúlt években sok időt töltött az Egyesült Államokban, hogy megszerezhesse az amerikai állampolgárságot, így talán neki is kézenfekvőbb lenne, ha férje ott nyugodna – jegyzi meg a Blikk.

A Bors szerint amennyiben Vajna Tímea a magyarországi búcsúztató mellett dönt, és az állam kegyeire bízza férje utolsó útját, szinte biztos, hogy állami temetésben lesz része, ahol hazai tisztelői is elkísérhetik a végső útjára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top