nlc.hu
Sztárok
A VV-fináléban kicsinálták egymást a lányok, kérdés, ki esik ki

A VV-fináléban kicsinálták egymást a lányok, kérdés, ki esik ki

Gyakorlatilag a beköltözéskor minden lány elmondta: nyerni ment be, mert ebben az évadban már egy lánynak kell elvinnie a fődíjat. A fináléban mégis kicsinálják egymást.

Nem sokat kellene már kibírniuk a villalakóknak egymással, persze a nap 24 órájában összezárva egészen más lehet a helyzet, mint innen a fotelből nézve.

A Való Világ 9 legközelebbi párbajában Zsuzsu és Reni küzd meg

Mindenesetre az tény, hogy VV Reni és VV Zsuzsu is eséllyel pályázna a fődíjra, de ők összefogás helyett inkább egymást kaszálják el. 

VV Zsuzsut így akarta kicsinálni VV Reni, hogy feladja a játékot:

Ezek után nem csoda, hogy tegnap Zsuzsu végül Renit választotta párbajellenfélnek, az indoklás szerint azért, mert ő szívvel játszik, és nem taktikázik. Hát ez utóbbi biztosan látszik. Ezzel a lépéssel ugyanis csak az biztos, hogy lány távozik a villából, arra kíváncsiak vagyunk, szerinted melyikük.

A fiúk megnyugodhatnak, ha megmarad az összefogás, akkor nagy esélyük van végig bent maradni.

Itt visszanézheted, Greget mennyire viselte meg, hogy a két barátnője megy a legközelebbi Való Világ-párbajra, na meg Zsuzsu indoklását és Reni reakcióját is láthatod: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top