Sztárok

Visszatérne a Barátok közt egyik szereplője

Ábrahám Edit eddig is fel-feltűnt, hogy megkavarja a szálakat, de bármikor visszatérne a szappanoperába.

Tizenhat évig volt Ábrahám Edit mindennapjainak a része a Barátok közt, Claudia karakterének köszönhetően egy ország szerette meg a színésznőt. Miután a sorozatból távozott, tévés feladatokat kapott, és színházban játszott.

Most is egy színpadi szereplésre készül: márciusban mutatják be Molnár Ferenc Olympia című darabját az Ivancsics Ilona és színtársai társulattal. Azt mondja, ez teljesen más univerzum, mint a Barátok közt, amelynek nagyon sokat köszönhet.

Sokszor merül fel, hogy áldás vagy átok szappanopera-szereplőként a színpadra állni: ha bejövök, és nem csinálok semmit, akkor is tapssal fogad a közönség, erről tudom, hogy ez Claudia karakterének szól. Azonban hiszem, hogy az előadás végére hozzátettem valamit, és akkor már én mint színésznő kapom az elismerést

– mondta a Borsnak a színésznő.

Ábrahám Edit a szabadidejét a két hónapos unokájával, Lénával tölti, nem győz betelni vele. Bár unokája és a színpad teljessé tette az életét a válása óta, a társkeresés még várat magára.

Úgy érzi, most kerek az élete. Korábban többször feltűnt a Barátok közt-ben, hogy megkavarja a szálakat, és bármikor újra visszatérne a Mátyás király térre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top