Sztárok

Új párjáról árult el titkokat Tóth Vera

Az énekesnő nem titkolja tovább új szerelmét, de szeretné, ha a kapcsolatuk csak az övék maradna. Tóth Vera azt is elárulta, miért büszke párjára, Pauli Zoltánra.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Vera új párja az ismert gasztroszakember, Pauli Zoltán. A 42 éves férfi gasztronómiai és marketingszaktanácsadója több magyar borászatnak és étteremnek. Elvált, volt felesége Gere Andrea, aki a legendás villányi borász, Gere Attila lánya.

A 33 éves énekesnő elmondta, nem akarnak a celeb pár kategóriába tartozni. „Nem régóta tart ez a kapcsolat, de nem titok, ő a pasim, és nem is rejtjük véka alá a boldogságunkat, de meg szeretnénk húzni egy határt. (…) Ő is ismert és elismert a saját szakmájában, tudjuk, hogy beszélni fognak rólunk, mégis szeretném, ha a kapcsolatunk csak a miénk maradna” – nyilatkozta a Borsnak Tóth Vera, aki nagyon büszke arra, hogy kedvese a megújuló magyar vendéglátás egyik vezéralakja.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Chaîne des Rôtisseurs España (@chainespain) által megosztott bejegyzés, Febr 3., 2019, időpont: 7:52 (PST időzóna szerint)

Mint a bulvárlap megjegyzi, az énekesnő legutóbbi, meg is nevezett párja Ambrus Ádám volt, akivel 3 évig volt együtt, a férfi azóta a TV2 TechGuru című műsorának házigazdája lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top