Sztárok

Furcsát mondott Sebestyén Balázs!

A közkedvelt megmondóember már nem ragaszkodik mindenáron a képernyőhöz!

A népszerű rádiós és televíziós műsorvezető Sebestyén Balázs a Vasárnapi Blikknek elárulta, hogy 20 évnyi tévézés után már nem elsődleges számára a szereplés. Bár egy-egy műsor kedvéért – ilyen most a Gyertek át! új évada –  szívesen feltűnik az RTL Klubon, de ehhez olyan feladat kell, amelynél érzi a kreativitást, a jó feladatot.

„Tavaly voltam a Nyerő Párosban, viszont azóta valóban nem szerepeltem, egészen mostanáig. Az a helyzet, hogy talán 

Fotó: Instagram/Sebestyén Balázs

kevésbé motivál az, hogy rendszeresen a képernyőn szerepeljek.

Persze, ha a csatornán olyan műsort terveznek, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor jövök szívesen, de már nem mindenáron. Az, hogy mindenképpen ott legyek a képernyőn, már nincs meg bennem húszévnyi aktív tévézés után” – magyarázta Balázs.

„A Gyertek át! tulajdonképpen jutalomjáték számomra. Egyrészt pont ilyen a stílusom, másrészt a producere is vagyok, így a kreatív részéből is kivehetem a részem. Február 21-től megújult formában láthatják a nézők a műsort. Csütörtök esténként egy-egy téma alapján

két, hírességekből álló, négytagú csapat

küzd meg egymással. Azt hiszem, azért is van így eltalálva, mert élvezem én is, a közönség is, sőt talán még a szakma is, így mindenki csak nyer” – mondta mosolyogva Balázs, aki, bár az RTL műsorában is producerkedik, illetve a Rádió 1 reggeli műsorának, a Balázséknak a gyártásában is részt vesz, csak ebben a pozícióban nem tudná elképzelni magát:

A producerkedés nálam hobbi. Szívesen csinálom, ha én szerepelek benne, vagy látok a műsorban fantáziát, de nem akarok feltétlenül ebben elmerülni, a napi produceri munka nagyon nagy meló. Onnan is látom, hogy az én cégem gyártja a rádiós műsorunkat, és tényleg rengeteg vele a munka.

Sebestyén Balázst

egyre többen tartják  véleményvezérnek.

Ha megtárgyal egy aktuális témát reggeli műsorában, annak biztos híre megy. Korábban például kritizálta a vadásztársadalmat, ami hosszú ideig beszédtéma volt. Szabadszájú, humoros stílusával tömegeket szólít meg, ezt igyekszik pozitívan használni, sokszor áll ki olyan ügyek mellett, amelyeket társadalmilag fontosnak tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top