Sztárok

Fordulat a bíróságon: megsajnálta gázolóját a Neoton egykori dobosa

A bíróságon találkozott Bardóczi Gyula a gázolójával, aki miatt több mint egy év után is súlyos fájdalmai vannak.

A Neoton egykori dobosát, Bardóczi Gyulát még 2017 novemberében gázolták el a zebrán, a sofőr ráadásul elhajtott a helyszínről. A dobos fájós lábbal, sántikálva érkezett a győri bíróságra, hogy a tárgyaláson szembenézzen a gázolójával – írja a Blikk.

A férfi eddig nem kért tőle elnézést, ezért a zenész a tárgyalóterem előtti folyosón ment oda hozzá:

Ha a helyedben lettem volna, akkor én legalább biztosan elnézést kérek – mondta a zenész a gázolónak. – Azt válaszolta, hogy félt ezt megtenni. Mindent beismert, azért hajtott el, mert pánikba esett, és most elnézést kért. Bevallom, megsajnáltam, főleg a két kisgyereke miatt.

A balesetben a zenész feje, háta és mindkét lába megsérült. Ma is fájdalmakkal küzd, a doboláshoz nélkülözhetetlen jobb lába súlyosan megsérült. Azt mondja, már azoknak a napoknak is örül, amikor elviselhető a fájdalom, de gyakran kibírhatatlan.

Az ügyben egyelőre nem született ítélet, mert igazságügyi szakértőt rendeltek ki. Lehetséges, hogy Bardóczi sérülése maradandó, ha ez beigazolódik, a gázoló súlyosabb büntetésre számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top