Sztárok

Kínos: Hosszú Katinka volt a sztárvendég, de alig mutatta a tévé

Az Iron Lady végezte el a futballrangadó kezdőrúgását Dunaszerdahelyen, de a szlovák tévések alig mutatták a közvetítésben.

Hosszú Katinka végezte el a kezdőrúgást a szombati magyar–szlovák focimeccsen, az FC DAC–SK Slovan rangadóján. A mérkőzéssel avatták fel a dunaszerdahelyi MOL Arénát.

A meccset egész napos ünneplés vezette fel, az eseményre pedig a háromszoros olimpiai bajnok úszónőt is meghívták. Katinka 12 ezer lelkes magyar szurkoló előtt végezte el a kezdőrúgást, óriási ovációban részesült.

A Ripost szerint azonban amíg a helyszínen mindenki az Iron Ladyt nézte, a tévénézők keveset láttak belőle. A szlovák tévé operatőre ugyanis csak addig fókuszált Katinkára, amíg háttal állt a kamerának, és elpasszolta a labdát.

Mint írják, utána már nem foglalkoztak a világklasszissal, szemből és közelről egyszer sem került Katinka a képernyőre. Például amíg az oldalvonal felé sétált, inkább a vendég Slovan szlovák edzőjét mutatta a kamera.

A tévések csak akkor kapcsoltak vissza a pályára, amikor Hosszú Katinka már távozott. Pedig az operatőrök ilyenkor rendszerint a sztárvendégre közelítenek, amíg el nem hagyja a pályát.

A dolog azért is fájó, mert a szlovák közvetítést vette át a magyar köztévé, a magyar tévénézők pedig biztosan többet szerettek volna látni Katinkából.

(Nyitókép: Instagram/Hosszú Katinka)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top