Sztárok

Oláh Gergő erre aztán nem számított

Oláh Gergő eredetileg kiesett A Dalból, de Petruska kizárása miatt mégis ott lesz a szombati fináléban. Az énekes elárulta, hogyan éli meg ezt a helyzetet.

Mint arról beszámoltunk, plágium miatt kizárták Petruskát A Dalból. Helyette Oláh Gergő versenyez a döntőben szombaton este az eurovíziós indulásért. A 30 éves énekes eredetileg kiesett a február 16-i második elődöntőben, de Petruska kizárása miatt mégis folytathatja a dalversenyt.

Amikor hétfő délelőtt felhívtak, értetlenül álltam a helyzet előtt: kiestünk szombaton, de mégis ott leszünk a döntőben? Bevallom, keserédes érzés, hiszen úgy kerültünk vissza, hogy valakinek el kellett hagynia a versenyt, de a Jóisten biztos azért rendezte így, mert ennek a dalnak még dolga van” – nyilatkozta a Blikknek Oláh Gergő, aki a Hozzád bújnék című dallal versenyez.

Az énekes ezzel a szerzeménnyel egy nagyon komoly ügy mellé állt: az árva gyerekek helyzetére és az örökbefogadásra szeretné felhívni a figyelmet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top