Sztárok

Fésűs Nelly elég jól néz ki

A rúdtánc lassan népsport lesz, persze inkább heti négy edzés, mint negyven minyon és kétszáz pizzás csiga.

Azt írja a Wikipedia a rúdtáncról, hogy az előadó-művészet egyik formája, a tánc és akrobatika kombinációja. Táncelemeket tartalmaz akrobatikus trükkökkel vegyítve, egy függőleges rúd igénybevételével. A fitnesz és tánc egyre népszerűbb formája, amelyet hazánkban leginkább táncstúdiókban vagy fitnesztermekben gyakorolhatunk. A világ számos országában rendeznek amatőr és profi bajnokságokat a sportágban. Tehát a rúdtánc sport, sőt Pirner Alma személyében van egy honi helytartónk is, aki sokat tesz a sportág népszerűsítéséért. 

Fésűs Nelly színművész több zenés-táncos előadásban játszott az utóbbi húsz évben, állítása szerint mindig is figyelt az alakjára, Instagram-oldala szerint pedig most a rúdtáncra (is) voksol, hogy fitt maradjon, szívóssága ellenére viszont állítja, ez egy kemény sport. Mostani „rudas” posztjához ezt írta: 

Nem csak a rúd! @nikolettmolnar Azt mondta, ma ez jön. Nem merek vele vitatkozni 😂😘🤗 #rúdsport #mégmindigfáj#sohanemszokommeg #nehézsport

És hát itt a fotó: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top