nlc.hu
Sztárok
Kasza Tibi párja még két gyereket akar

Kasza Tibi párja még két gyereket akar

Kasza Tibor negyven felett érzi úgy, hogy megérett az apaságra. Egy gyereknél meg sem akar állni a feleségével, Mankerrel.

Csak úgy áradozik az apaságról Kasza Tibi, akinek a kislánya, Lora Bella tavaly novemberben született meg. A 41 éves énekes-műsorvezető már a családbővítést tervezgeti feleségével, Mankerrel.

„Jelen pillanatban a nagybetűs kiegyezés köztünk a két gyerek. Két, két és fél év korkülönbséget szeretnénk közöttük, szóval azért a másodikra még egy picit várni kell. Manker persze erősen lobbizik a háromért, én azt mondom, várjuk meg, milyen, amikor a kettő együtt sír” – mondta a Blikknek Kasza Tibi, aki azt tanácsolja a babaprojekt előtt álló pároknak, hogy csak úgy vállaljanak gyereket, ha erős szövetség van köztük.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés, Febr 12., 2019, időpont: 10:56 (PST időzóna szerint)

„Mert egy baba próbára tesz minden kapcsolatot. Nyilván vannak olyan pillanatok, amikor rózsaszín hajpánttal a fején szuszog mellettünk, de aztán jönnek azok az időszakok, amikor sír, és nem tudod, mi a baja. (…) Huszonnégy órás alárendelt szolgálóvá váltunk, és ehhez kell az erő és az erős szövetség” – jegyezte meg az anyatejet is megkóstoló műsorvezető.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top