Sztárok

Medveczky Ilona elárulta, hány férfi volt az életében

Őszintén vallott szerelmi életéről Medveczky Ilona.

Medveczky Ilona a Borsnak adott interjúban elárulta, hány szerelme volt. „Egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen, és mind hosszú évekig. A végén »összeértek«, mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára. Életem első szerelme után két férfi volt az életemben, az egyik zsidó, a másik náci. Huszonegy éves lehettem, leültettem őket egy asztalhoz, de egyik se mondott le rólam. A nácitól kaptam a házamat” – vallotta be a 78 éves táncművész-színésznő.

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Elmondása szerint féltékeny volt rá Psota Irén, ugyanis Az Oroszlán ugrani készül című filmben volt egy szerelmi jelenete Bujtor Istvánnal, aki akkoriban együtt volt Psota Irénnel. „Amikor Istvánnal volt az ágyjelenetem, akkor Psota úgy állt az ágyunk végénél Hildebrand István operatőrrel, mintha tényleg kápó lett volna. Borzasztó szigorúan, árgus szemekkel nézett. Tőlem megcsókolhatott Bujtor az ágyjelenetben, hidegen hagyott, mi csak jó barátok voltunk. Se Bessenyei, se ő, se senki nem tett soha ajánlatot. Nem mertek” – mesélte a 4 hónapja balesetet szenvedő Medveczky Ilona.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top