Sztárok

Opitz Barbit egyáltalán nem érdekli a kritika

Opitz Barbi hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet, ám akadnak olyanok is, akik inkább kritizálni szeretik az énekesnőt, mint dicsérni.

Szinte ontja magából a slágereket és videóklipeket Opitz Barbi, aki lassan egy önálló koncerttel is megörvendezteti a rajongókat. „A kezdetek óta együtt dolgozom Burai Krisztiánnal, akinek – egy kivétellel – az összes dalomat köszönhetem. Nagyon szeretek vele dolgozni, nagy öröm a közös munka” – árulta el az énekesnő, akit a pozitív visszajelzéseken túl néha a kritizálók is megtalálnak. „Amikor van időm, bele szoktam nézni az üzenetekbe és az első kommentekbe. Pláne, mikor feltöltünk egy dalt a legnagyobb videómegosztóra, meg szoktam nézni ezeket. Ha van építő jellegű tanács, azt megfogadom, de nem váltok stílust azért, mert valaki ezt tanácsolja. Ez ízlés kérdése, ha nálam bejött ez a műfaj, akkor kitartok emellett, nem fogok változtatni” – mondta Opitz Barbi, aki a Sláger TV-n egy titkot is megosztott magáról.

„Tizenkét éves korom óta rajongok a Kelly Familyért. Nem tudom megmagyarázni miért, de nincs olyan daluk, amit ne ismernék, ne tudnék kívülről és ne szeretnék. A mai napig hallgatom őket, nem tudom megunni. Nincs még egy olyan zenekar, amely olyan hatással van rám, mint ők” – mondta az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top