Sztárok

Mégsem kell kiköltöznie a villából Vajna Tímeának

Bár a hírek arról szóltak, hogy Vajna Tímeának ki kell költöznie Gattyán villájából, a tulajdonos cégének kommunikációs vezetője cáfolta ezt.

Bár ma reggel arra ébredtünk, hogy Vajna Tímea aranyélete véget ér, ez csak részben igaz. Igaz, hogy a többmilliós családi autót vissza kellett adnia, azonban azok a hírek – elvileg – nem igazak, miszerint abból a villából is ki kell költöznie, amelyben Andyvel laktak. A ház tulajdonosa, Gattyán György cégének kommunikációs igazgatója, Nemes Tamás ma délelőtt cáfolta a híreszteléseket. 

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

„A mai hírekkel szemben Vajna Tímeának nem kell elhagynia a villát. A kétszintes, többszobás Szeréna úti villát – amely korábban Gyárfás Tamás médiavállalkozó tulajdonában volt – néhai Andy Vajna egyik cége bérli a Docler-csoporttól. A bérleti szerződés valóban lejár idén július elsején, a hosszabbításról pedig Vajna Tímea szabadon dönthet majd” – mondta a sajtószóvivő a napi.hu-nak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top