Sztárok

Köllő Babett új sorozattal tér vissza

A feleségek luxuskivitelben első részében még nem hittek neki, hogy az ő nevét bizony megjegyzik majd az emberek. Hát, Köllő Babett nem tévedett, és most egy új sorozattal tér vissza.

Ha a reklámszövegnek hinni lehet, Köllő Babett új sorozatában lesznek igazi celebcsemegék. Ilyen mézesmadzag mondatok hangzottak el előzetesben, mint:

  • Nem láttad még Kabát Petit twerkelni?
  • Mindig is érdekelt, hány pillecukor fér Megyeri Csilla szájába?
  • Hogyan mutat Winkler Robi platformos cipőben?
  • Hiányoznak Sáfrány Emese ’Aleska’ mozdulatai, és Zimány Linda tátogása is már csak távoli emlék?

A Babett visszavág egy minisorozatba csomagolva hoz el 10 epizódnyi celebkihívást az ingyenesen letölthető Sony Networks applikáción keresztül.

„A forgatás ideje alatt abszolút elememben voltam. Nagyon érdekes volt számomra, hogy a résztvevők közül mindenki egy másik oldalát mutatta be. Jól szórakoztam, és bízom benne, hogy a nézők is jól fognak szórakozni ezen a minisorozaton”  mesélte Köllő Babett a forgatás után

A Feleségek luxuskivitelben című műsor színésznője bebizonyítja, hogy nemcsak a szája nagy, de igenis helytáll, legyen szó bármelyik épp divatos netes kihívásról. Ellenfelei pedig nem bánnak vele kesztyűs kézzel, a digitális ringben Kabát Peti, Megyeri Csilla, Varga Attila ’Sixx’, Sáfrány Emese ’Aleska’, Royal Szabi, Kovács Dorottya ’Chloe from the Woods’, Katz Dávid, Pusztai Olivér, Winkler Róbert és Zimány Linda várja.

Megnézem
Összes kép (7)

A Sony Networks applikáció a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak egyedülálló szórakoztató megoldása, ahol több száz órányi szórakoztató tartalom várja a felhasználókat. Az ingyenes applikáció egyaránt letölthető Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékre, az elérhető tartalmak között pedig megtalálhatóak a VIASAT3 és a VIASAT6 nagy sikerű saját gyártású műsorai és számos Sony-sorozat, mint a Hannibal, a Carter és az Elfeledve évadai. Az app-exkluzív Babett visszavág célja, hogy további extra, digitális tartalomhoz juthassanak a Feleségek luxuskivitelben online térben rendkívül aktív rajongói. A március 20-i indulást követően minden kedden és csütörtökön újabb és újabb Babett visszavág-epizódok várják a Sony Networks applikáció felhasználóit. Az alkalmazás letölthető a Google Play és App Store áruházakból, illetve a sonynetworks.hu weboldalon keresztül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top