Sztárok

Tolvai Reni úgy villant a tengerparton, ahogy más nem tud

Fiújával mentek el az itteni tavaszból oda, ahol fürdőruhában pogóznak a nyaralók.

Azt írja Tolvai Reni énekesnőnek egy követője, hogy 

Kezdtem hiányolni a dekoltázs villantósat… Jólett!

És hát valljuk be, nadas_gyorgy követő egyszerűen szóba öntötte azt, ami Tolvai 94 700 követőjének valószínűleg nem csekély százalékánál is már ott volt gondolati síkon, csak még nem emelte meg a klaviatúrát (vagy pötyögött a telefon kijelzőjén). Tolvai Reni és a fiúja, Kállay-Saunders András éppen Egyiptomban lazulnak, a képek ömlenek, mutatunk is párat. 

 Kállay-Saunders egyébként nemrég a Borsnak nyilatkozott a Renivel való kapcsolatáról: „Együtt élünk, mintha házasok lennénk – mondta, és elmagyarázta, mit gondol a házasság intézményéről: – A legtöbben késsel kenik a vajas kenyeret, pedig kanállal sokkal könnyebb. Sajnos sok minden belénk rögzült, és követjük a társadalmi elvárásokat. Ilyen a házasság is, pedig nem gondolom, hogy egy gyűrű bármin változtatna. Hiszem, hogy két ember anélkül is szeretheti egymást egy életen át.”

Azt is mondta, hogy: „A gyerek sem az együtt töltött évek számán múlik, ha­nem a megfelelő időzítésen. Én most még nem tudnék olyan apuka lenni, amilyen szeretnék. Még futok az álmaim után, és nem lenne annyi időm, amennyit egy gyerek igényel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top