Sztárok

Apa lesz Curtis

Curtis éppen a drogelvonón tudta meg a gólyahírt. Úgy véli, most, hogy új életet kezdett, már nincs akadálya a boldogságának.

Apa lesz Széki Attila, azaz Curtis. A 29 éves rapper és menyasszonya, Krisztike augusztusra várják első közös gyermeküket – tudta meg a Blikk.

Az énekessel éppen akkor közölte az örömhírt a párja, miközben az elvonón volt. „Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. (…) Nehéz volt, de nagyon sok erőt adott” – meséli Curtis a pénteken este a TV2-n látható Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmben.

Mint mondja, szerinte jó apa lesz, és ha választhatna, fiút szeretne. Curtis amúgy már régóta szeretett volna gyermeket, és amint megismerte Krisztikét, szinte azonnal tervezni kezdték a közös életüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top