Sztárok

Hódi Pamela nem tudott megegyezni Berkivel Nati posztolásáról

Hódi Pamela egy ideje nem posztol Natiról – most elmondta, hogyan tovább ebben a témában.

Tegnap kiderült, hogy Hódi Pamela is utazik az Ázsia Expressz második évadának forgatására. A modell még az utolsó pillanatban elintéz pár dolgot, és ma repül is Sri Lankára. Ebben a nagyjából egy hónapban nem látja majd a kislányát, de mindent eltervezett előre – azt is elárulta, miért nem posztolt Natiról, és hogyan tovább ezzel a témával kapcsolatban. A képet itt megnézheted, hiszen nem használhatjuk. 

Fotó: Vadnai Szabolcs (NLC)

„Nati posztolása az oldalamon! Megpróbálom elmagyarázni miért is szerettem volna megszüntetni róla a képek és videók posztolását. Ugyan a médiában nőtt fel, de mára »nagylány« lett . Hamarosan iskolába megy, írni olvasni fog tudni, és nem szerettem volna támadásoknak kitenni (tudom, hogy a múlt támadható, de a jelenen és a jövőn még tudunk változtatni). Pár hónap próbálkozás után meghiúsult a tervem, mivel nem mindenben értettünk egyet az édesapjával, így amit megszerettem volna valósítani, az értelmét vesztette, hiszen egy gombnyomás és máris információt és képet láthattok a kislányomról! Így hát jogosan kérdezitek nap mint nap, hogy akkor Én miért nem teszek közzé róla képet? Higgyétek el, hogy Én is ugyanolyan anyuka vagyok, mint a legtöbb, és szívem szerint mindennap tennék ki képet a kislányomról, mert annyira szeretem és büszke vagyok rá, de nem érzem, hogy ennek jó vége lenne! Nati éppen abban a korban van, hogy nem szereti ha fotó készül róla, csak akkor, amikor Ő szeretné, és el is mondja, hogy tetszik-e neki vagy sem. Viszont amiért ennyien hiányoljátok, és az előbb írtak miatt, arra gondoltam, hogy ritkán teszek ki róla képet, ami neki is egy kedves pillanat” – írta a közösségi oldalán Hódi Pamela, aki egyben megtiltotta, hogy bárki felhasználja a Natiról készült képeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top