Sztárok

A 45 éves Andor Éva tavaly óta tudja: lesz gyereke

Tavaly nyáron kis híján elvesztette az esélyt Andor Éva, hogy gyereke lehessen. Éppen ez döbbentette rá arra, mennyire szeretne anya lenni.

Egyáltalán nem gondolja Andor Éva, hogy 45 évesen lekésett volna bármiről is, szerinte nála éppen most jött el az ideje a családalapításnak. Tavaly a Story magazinnak mesélt arról, hogy életében először költözött össze egy férfival, viszont a lakásukban máris kialakítottak egy gyerekszobát. A Tények műsorvezetője szerint ő mindenben ilyen későn érő típus.

„Nem az én választásom volt, hogy nem fiatalon lettem anya. Sok minden közrejátszott ebben. Egyrészt nem találtam meg azt az embert, akivel gyereket tudnék vállalni, másrészt nem is vagyok az a típus, aki rögtön a bizalmába fogad valakit.” 

Andor Éva – Story gála 2019
fotó: Vadnai Szabolcs

Andor Éva most a Storynak elárulta, hogy a tavalyi súlyos betegsége közrejátszik a késői gyerekvállalásban is. Akkor ugyanis azt gondolta, hogy talán örökre le kell mondania a saját babáról.

„Akarok gyereket, és lesz is gyerekem, de a gyerekvállalást nem érdemes, és nem is lehet erőltetni” – kezdett bele a műsorvezető a történetébe. Ahogy a magazinnak mesélte, rendszeresen jár orvoshoz, de nem ez az egyetlen, amit megtesz a sikeres terhességért. 

Andor Éva arról, miért 45 évesen érett meg az anyaságra, csak a Storynak mesélt: 

Andor Éva 45 évesen áll készen az anyaságra, erről mesélt a Story magazinnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top