Sztárok

Sokkoló sérülést szenvedett Liptai Claudia lánya, Panka

Liptai Claudia végignézte, ahogy a lánya, Panka egy nehéz ugrás után rosszul lépett, és komoly sérülést szenvedett.

Gesztesi Panka régóta aerobikozik, és kiváló eredményeket ért el a sportágban. A kemény munka kifizetődő, azonban egy élsportoló életében bármikor bekövetkezhet egy komoly sérülés, ami természetesen sosem jön jókor. Liptai Claudia lánya edzését nézte, amikor bekövetkezett a szörnyű baleset. Erről osztott meg egy fotót a közösségi oldalán.

„Sajnos szomorúan alakult a tegnap esténk. Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel amiért annyit dolgozott. A tegnapi estén a Heim Pál gyermekkórház sebészeti ügyeletén orvosok, ápolók törölték le ezeket a könnyeket. Nagyon köszönöm a gyors segítséget mindenkinek, Évinek külön. Köszönöm Panka barátnőinek a támogatást mert biztos vagyok benne, hogy ennek a szeretetnek komoly gyógyító ereje lesz. Szeretünk kislányom” – írta a közösségi oldalán Liptai Claudia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top